GRABCAR PERLU PSV.

berikutan pengumuman menteri pengankutan berkenaan pelaksanaan peraturan baru e-hailling yang mewajibkan pemandu memenuhi syarat baru untuk memandu. admin berpendapat bahawa peraturan ini akan dilaksanakan seperti yang telah dirancang oleh pihak kementerian.

Sebagai pemandu separuh masa, adalah digalakkan untuk anda teruskan memandu seperti biasa sehinggalah tarikh pelaksanaan disahkan untuk tindakan penguatkuasaan dijalankan kelak. ini kerana admin yakin bahawa pemandu separa masa tidak akan membuat lesen PSV seperti diarahkan.

images

Bagi pemandu sepenuh masa, digalakkan untuk mendapatkan kenderaan teksi komesial atau mohon untuk lesen teksi jika mempunyai kenderaan yang boleh dijadikan sebagai teksi seperti saga,pesona,exzora dan sebagainya. hal ini penting kerana syarikat e-hailing bukanlah jaminan pendapatan. anda berhak ditamatkan perkhidmatan jika syarikat tidak perlukan anda.

kenderaan teksi juga dilihat lebih berbaloi untuk digunakan kerana kerajaan secara dasarnya telah lama burusaha meningkatkan perkhidmatan kenderaan awam dimalaysia. berikut merupakan kelebihan dalam industri teksi:

  1. Tol dibayar 50% sahaja
  2. Boleh ambil penumpang tepi jalan.
  3. Ada laluan khas dijalanraya.
  4. Tempat menunggu penumpang disediakan.
  5. Imej teksi dengan warna merah/biru mudah dikenali penumpang untuk tempahan.

jika anda merancang untuk memandu grabcar sekarang, ini adalah peluang terakhir anda untuk ceburi bidang ini. ambil langkah segera untuk daftar pemandu grab. gunakan peluang yang singkat ini untuk cuba jana pendapatan dengan pandu grab. jika anda berjaya, anda untung kerana dapat jana wang tanpa perlu psv dan sebagainya. jangan tunggu lagi. mulakan DAFTAR ONLINE dan pandu sekarang disini.

 

DAFTAR ONLINE

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s